Nye tider er kommet til vores lille familie – poden er ved at blive voksen og nu tager han på højskole i udlandet. Det bliver meget spændende at se, hvordan det går for han har aldrig været mere end et par uger væk fra hjemmet – og nu skal han pludselig undvære “mors kødgryder” i et par måneder. Og vi skal undvære ham.

Det bliver både underligt og svært. Men vi kan lige så godt vænne os til det – for det er kun en forsmag på at knægten snart flytter fra reden – og skaber sin egen tilværelse.

Et højskole ophold i udlandet er en fantastisk mulighed, hvor man får det maksimale ud af ophold i udlandet – eksempelvis professionel undervisning, der styrker hans kompetencer og giver ham mulighed for at udvikle sig i inspirerende miljø. Han får tilmed en masse uforglemmelige rejse- og kulturoplevelser, samt et ubeskriveligt og unikt sammenhold med 25-35 andre danske unge i de 2-4 måneder et højskole ophold varer.

Højskole i udlandet er grupperejse for unge med indhold!

Et højskoleophold i udlandet begynder med en rundrejse, hvor man får indblik i opholdslandet og dets kulturi. Man bor derefter længere tid det samme sted, hvor man modtager brugbar og relevant undervisning om formiddagen alle hverdage. Man får styrket sine kompetencer og derigennem klædt bedre på til at træffe de rigtige belslutninger angående ens fremtid.

Rejsen arrangeres af et selskab med 15 års erfaring. De ved præcis hvilke rammer der skal til for at give de unge mennesker deres livs bedste oplevelse og samtidig sikre, at familien i Danmark føler sig 100 % tryg – det hjælper at de har vi en dansk leder der har godt kendskab til landet, med på hele opholdet.

Vi håber at få poden hjem ladet med ny inspiration, indsigt i en andre kulturer, samt en masse gå-på-mod.

Med venlig hilsen,
Familien Jokumsen-Nielsen