Står du og skal bruge nye sneakers til denne sommer, anbefaler vi at du vælger hvide sneakers. Din kommende sneakers behøver ikke at være helt hvide, men hvis man kan se antagelsen af det hvide i dine sko, er dette godt nok. Grunden til at du skal vælge sneakers som har hvid på sig er, at det er en farve der særligt er fremme i år. Hvid er ofte en farve, som ikke går af mode, og hvis du ikke gider at skulle til at købe nogle nye sneakers næste år, kan du nøjes med at beholde de sneakers du køber nu, og bruge dem næste år.

Screenshot_63Når det kommer til sneakers, findes der mange, som du kan vælge imellem. Først og fremmest bør du overveje, om du har lyst til at købe et bestemt mærke. De største virksomheder som fremstiller sneakers i dag er Adidas og Nike, og de har hver især lavet mange hvide sneakers, eller sneakers som har noget hvid på sig. Det er umuligt at sige hvilket mærke der er det bedste, og for at sikre at du får nogle mærker, som du kan vælge imellem, har vi kort beskrevet nogle af de mest populære mærker i dagens Danmark. Du kan selvfølgelig have nogle venner som har prøvet disse sko, og synes at de var dårlige, men her skal du huske på, at alle fødder ikke altid er ens. Hvad der er dårligt for dine kammerater kan måske være godt for dig og dine fødder.

Adidas X Stella McCartney

Denne sko er udviklet i samarbejde med den kendte McCartney. Skoene er utrolig gode, hvis du leder efter nogle sneakers, som du kan træne i. På grund af skoenes farver, kan du også bruge dem til festivaller, hvor du har mulighed for at give den gas. Der er mange friske farver på denne sko, og for at nævne nogle af de mest fremtrædende farver er der gul, hvid og sort.

Nike Tennis Classic Ac

Dette er en mest klassiske sko fra Nike, som der overhovedet er blevet lavet. Skoene følger designet, som de fleste tennisspillere kender, og det er også derfor at skoen har fået det navn, som den har. Skoen kan dog også bruges til andet end at dyrke sport i, og eftersom at skoen er helt hvid, vil den kunne gå til de fleste outfits.

Reebok ”Furylite SR”

Reebok er en af de mærker, som alle ikke har hørt om. Det er normalt ikke et mærke, som man vil genkende når man går på gaden, men derfor har de stadig lavet gode sneakers. Disse sneakers er dog ikke helt hvide, og faktisk er det den sorte farve, som dominerer. Der er dog fortsat noget hvidt på skoene, hvilket gør at de vil kunne passe ind til sommerens varme sol. Du skal dog passe på, at du ikke får det alt for varmt i disse sko, og det er kun fordi at overfladen på skoen er sort.

Vælg de sneakers du føler dig tilpas i

Når du skal vælge sneakers, er det ikke vigtigt hvor meget de koster, eller hvilket mærke det er, som har lavet dem. Det du skal fokusere på er at dine fødder kan lide at gå i de sko, som du vælger. Hvis du vil købe dine sneakers online hos fx Sport-net.dk, kan det være svært at prøve dem alle sammen – her kan det dog være en god idé at prøve dem i din lokale skobutik, hvorefter at du køber skoene online.

Du kan også vælge at købe dine kommende sneakers nede i en butik, simpelthen fordi at du har muligheden for at prøve dem. Hvis du gør dette behøver du heller ikke tænke over, om du kan få dem billigere på internettet. Når du køber i en butik vil du ligeledes have mulighed for at tage dine sko med dig med det samme.

Vi har fundet en artikel her, som skriver om sommerens største trends. Vi anbefaler at man læser denne, hvis man går op i sit udseende og ønsker at være på forkant med moden.